Ofertă lansare pentru

Noul pat din lemn masiv de stejar

HOMAGE

PATUL HOMAGE

Un omagiu adus confortului

Are un design minimalist ce îl face potrivit oricărui dormitor modern

Robust și rezistent

Patul Homage este fabricat din 100% lemn masiv de stejar iar îmbinările și finisajele de calitate fac din Homage un pat ce te va ține o viață.

În ce constă

Patul Homage fabricat 100% din lemn masiv

Patul vine bineînțeles cu somieră inclusă și asamblare ușoară fără unelte

2 noptiere perfect potrivite pentru Homage

Noptierele sunt fabricate din 100% lemn masiv de stejar la fel ca patul

Dimensiuni personalizabile

Patul poate fi achiziționat în dimensiunile de saltea standard (140, 160 etc.) dar dacă ai o saltea cu dimensiuni speciale, patul poate fi ajustat fără nici un cost în plus.

Livrare gratuită în maxim 15 zile lucrătoare

Livrăm oriunde în țară. În Timișoara și împrejurimi vom livra noi personal iar în restul țării se va livra prin curier rapid

Garanție pe viață

Da, suntem atât de încrezători că produsele noastre te vor ține o viață încât îți oferim garanție pe viață! Mai multe detalii în secțiunea de întrebări frecvente

Toate astea începând de la doar

3599 RON este prețul pentru dimensiunile patului potrivite pentru o saltea de 140×200 cm. Poți alege orice dimensiune dorești.

Suntem siguri că ai niște întrebări

Ne-am întrebat și noi dacă o să ne creadă cineva că este chiar mobilă din stejar masiv având în vedere prețul semnificativ sub cel al pieței. Răspunsul nu este simplu, da încercăm să răspundem cât mai simplu mai jos:

Ne-am automatizat cât se poate de mult producția astfel încât procesul de fabricație să fie cât mai simplu și eficient. Asta ne permite să oferim prețuri competitive, păstrând în același timp o marjă de profit decentă. Dacă ai în continuare întrebări, nu ezita să ne contactezi.

Da! Toată mobila noastră este făcută exclusiv din lemn masiv de stejar. N.B. Sunt anumite piese unde nu folosim stejar ci esențe mai moi precum brad sau molid. Exemplu: somiera pentru paturi.

Pentru că mobila noastră este produsă după plasarea comenzii. Asta ne permite să o fabricăm după dimensiunile dorite de client.

De asemenea, procesul nostru de producție este bazat aproape exclusiv pe roboți industriali de tăiere (CNC) și asta ne permite să producem rapid și precis.

Da! Produsele Massif au garanție pe viață. Pentru că folosim doar materiale de calitate și avem încredere în produsele noastre, ne permitem să oferim garanție pe viață.

Garanția se aplică pentru orice defect de fabricație sau asamblare. Garanția nu se aplică pentru deteriorări rezultate din folosirea sau întreținerea incorectă a produselor.

Majoritatea produselor noastre vin deja asamblate astfel tu nu mai trebuie să depui nici un efort. Unele produse mai complexe vor necesita asamblare simplă (punere de sertare, uși etc.). Dacă ești din Timișoara se va ocupa echipa noastră gratuit. Dacă nu, îți vom trimite instrucțiunile de asamblare împreună cu comanda.

Pentru siguranța ta și a celor dragi, dulapurile, comodele și rafturile recomandăm să fie ancorate în perete. Massif nu își asumă responsabilitatea pentru posibilele accidente.

TESTIMONIALE

Vezi ce au spus clienții noștri

Rating clienti:
5/5
Zile
Ore
Minute
Secunde