Intrebari frecvente

Produse Întrebări despre materiale, îmbinări, design etc.

Toate produsele de pe site-ul nostru sunt produse chiar în atelierul nostru după plasarea comenzii.

Pentru că ne dorim ca produsele noastre să se potrivească perfect în casa ta am ales să fie fabricate după plasarea comenzii. Astfel, poți personaliza dimensiunile mobilei după bunul plac. Dacă nu găsești pe site dimensiunea dorită de tine, trebuie doar să ne contactezi.

Lucrăm doar cu 100% lemn masiv. Nu facem compromisuri la calitate și ne străduim să scoatem în evidență frumusețea naturală a lemnului

Momentan folosim doar 3 tipuri de lemn: fag, frasin și stejar. Pe viitor vom introduce mai multe opțiuni

Toate 3 sunt materiale de calitate și rezistă o viață fără a avea nevoie de prea multă întreținere. Diferența este dată de aspectul și textura lemnului.

Stejarul, având foarte multe striații și variațiuni este considerat printre cele mai premium tipuri de lemn. Se folosește, în general nevopsit, în interioare minimaliste și rustice.

Frasinul este asemănător cu stejarul dar nu are atât de multe striații și are un aspect ceva mai simplu. Se folosește în general atât vopsit cât și nevopsit și se potrivește cel mai bine în interioare minimaliste și rustice.

Fagul este lemnul cu aspectul cel mai simplu. Se folosește în general vopsit în dormitoare minimaliste și, mai rar, în interioare rustice.

Folosim baițuri poliuretanice și lacuri pe bază de apă.

Plată, livrare și retur Întrebări despre plată, livrare și garanție

Poți achita comanda online cu cardul sau la livrare pentru comenzi până în 2000 RON

Livrarea este gratuită oriunde în țară. În Timișoara +50 km livrăm chiar noi personal iar în toate celelalte localități livrarea se face prin curier rapid sau, în cazul comenzilor mai mari, prin bursa de mărfuri.

Sigur că da. Dacă nu ești mulțumit poți returna produsele în termen de 30 de zile și noi îți vom returna banii fără să punem întrebări.

 

Da, știm că sună ciudat dar suntem atât de încrezători în produsele noastre încât am ales să oferim garanție pe viață. Lemnul masiv ține zeci de ani iar noi ne-am făcut o misiune din a îl prelucra în așa fel încât să țină o viață de om.

Înseamnă că garantăm integritatea structurală și a finisajelor pe viață dacă sunt folosite în parametrii optimi. În caz că dorești să apelezi la garanție ce trebuie să faci este să ne contactezi și să te asiguri că ai la îndemână factura.