Vești bune! Comandă acum și primești produsele în 15 zile lucrătoare sau mai puțin!

Generale

Chiar folosiți doar lemn masiv?

Da! Toată mobila noastră este făcută exclusiv din lemn masiv de stejar. N.B. Sunt anumite piese unde nu folosim stejar ci esențe mai moi precum brad sau molid. Exemplu: somiera pentru paturi.

Cum de pot personaliza dimensiunile mobilei?

Pentru că mobila noastră este produsă după plasarea comenzii. Asta ne permite să o fabricăm după dimensiunile dorite de client.

De asemenea, procesul nostru de producție este bazat aproape exclusiv pe roboți industriali de tăiere (CNC) și asta ne permite să producem rapid și precis.

Garanție pe viață?

Da! Produsele Massif au garanție pe viață. Pentru că folosim doar materiale de calitate și avem încredere în produsele noastre, ne permitem să oferim garanție pe viață.

Garanția se aplică pentru orice defect de fabricație sau asamblare. Garanția nu se aplică pentru deteriorări rezultate din folosirea sau întreținerea incorectă a produselor.

Cine face asamblarea?

Majoritatea produselor noastre vin deja asamblate astfel tu nu mai trebuie să depui nici un efort. Unele produse mai complexe vor necesita asamblare simplă (punere de sertare, uși etc.). Dacă ești din Timișoara se va ocupa echipa noastră gratuit. Dacă nu, îți vom trimite instrucțiunile de asamblare împreună cu comanda.

Pentru siguranța ta și a celor dragi, dulapurile, comodele și rafturile recomandăm să fie ancorate în perete. Massif nu își asumă responsabilitatea pentru posibilele accidente.

Plați & drept de retur

Pot plăti numerar la livrare?

Da, dar doar dacă comanda este sub 1000 RON.

Pot plăti online?

Da. Plata online este disponibilă indiferent de valoarea comenzii. Datele tale sunt în siguranță, plata fiind procesată prin Mobilpay, unul dintre cei mai mari procesatori de plăți din România.

Pot returna produsul?

Dacă nu ești mulțumit de produs îl poți returna în termen de 30 de zile și îți vom returna banii fără probleme. Te vom ruga doar să ne spui, dacă dorești, ce nu am făcut bine pentru a ne îmbunătăți serviciile.

Livrare

Cât costă livrarea?

Livrarea este gratuită oriunde în țară

Cum se livrează comanda mea?

Dacă ești din Timișoara +30KM îți vom livra chiar noi comanda. Dacă ești din altă localitate, aceasta va fi livrată prin curier rapid.

În cât timp se livrează comanda?

Termenul nostru de livrare standard este de 15 zile lucrătoare. Anumite produse din diverse oferte pot avea un termen de livrare mai lung sau mai scurt.

Meniu