Studio_interior_2018-Jul-29_02-11-08PM-000_CustomizedView9675779038_jpg

Bine ai venit

Massif s-a născut acasă, în Timișoara, din pasiune pentru confort și dintr-o nevoie personală de a crea mobilier după bunul plac.

În spatele cadrelor din lemn masiv, stăm noi, o echipă care și-a dorit să își lase amprenta pe fiecare piesă lucrată, înțelegând că fiecare mobilier are nevoie să fie personalizat de creativitatea și profesionalismul meșterilor în domeniu.
Astfel, cu fiecare bucată de lemn care ajunge în atelierul nostru, ne construim pasiunea și lăsăm o parte din Massif, în fiecare casă!

Designul de produs ne aparține și este creat după principiile în care credem și după care am asamblat brandul Massif: piese de mobilier din lemn masiv, impunătoare, cu structuri durabile, personalitate puternică și calitate solidă.

De-a lungul timpului, ne-am șlefuit și rafinat procesul de automatizare a producției, mulțumind peste 80 de clienți, într-un singur an, datorită calității produselor noastre, asigurâng suport, mentenanță și garanție pe viață.

Misiunea noastră este să creștem masiv în industria mobilei, transformând meșteșugul Massif într-o experiență versatilă și complexă, așa cum ne-a învățat lemnul de stejar: fiecare pat, noptieră, masă sau comodă spune o poveste, oferind energie și bunăstare casei tale!

Discover Martfury’s Journey​

Meet Our Leaders

Awards & Recognition

Industry leaders and influencers recognize Overstock as one of the most trust worthy retail companies in the U.S., ranking high for both customer and employee satisfaction.